Happy Birthday :)

Idag blev jag firad av mina små älsklingar HT! :) Iofs så fyllde jag förra veckan den 26, men dt var idag jag blev firad! Först hade vi bestämt tid kl 14.30 o dt börjar med att alla kom försent, så jag fick sitta o vänta! Fast dt visade sig att dom hade varit ute i tre timmar och shoppat presenter till mig! :) man blir ju för rörd! Jag fick massa fina presenter som var omsorgsfullt inslaget i silkespapper som luktade en blanding av utedass och stall! :O men tanken var fin! :)
   Jag fick ett par helt underbara svarta Hanky Panky! Finns inga underbarare underkläder än dom! :) O sen fick jag femte boken i Gossip Girl serien! Samt en stort schackspel med shotglas istället! :) Tack lovelys för alla fina presenter! :)

Dom senaste dagarna har dt inte hänt överdrivet mkt! Förutom att jag äntligen fick träffa min älskade älskling igår! Vi har inte setts sen den 15, dagen då jag åkte till spanien! Så dt var sjukt underbart att äntligen få träffa honom igen! Kvällen började bra, vi delade på ett paket Phishfood, som sen utbröt i kletkrig i ansiktena! :) resultatet blev massa kladd o suspekt bruna fläckar på mina vita lakan! :O men dt är sånt som händer! Bara så du vet, jag älskar dig otroligt mkt! :) du är den som betyder mest för mig<3

image1



Ni vet att ni älskar mig//Caro
0 kommentarer