alltid lika uppskattat!

Vem tycker inte om att få presenter, bli uppskattad och få respons för något bra man gjort? Jag älskar iaf att bli bekräftad om jag gjort något bra och tycker väldigt mycket om att belöna mig själv varje gång jag tycker att jag gjort något bra! Tror att det är väldigt viktigt att man belönar sig själv, hur kan man annars skilja på om man gör något bra, något dåligt el bara allmänt neutral? Dessuomt blir det så mycket roligare att sätta upp mål och sen belöna sig själv när man lyckas! 
  
Dagens shopping bestod idag av enbart presenter till mig själv! Försenade Grattis-till-mig-själv-för-att-du-klarat-första-veckan-presenter! Då Make Up Store-butiken hade stängt och Åhlens vägrade ta emot min check så fick det bli idag istället, vem bryr sig, det var ju ändå bara till mig själv! Lyckades få hon i butiken att slå in det åt mig också! Stod och valde länge och väll, diskuterade olika färgalternativ och hon gav mig en massa bra tips och råd! Sa att allt skulle bli en present till min syster, så hon hjälpte så gärna till! Blev Lipglosset Exit och Potglosset Oui, det första är mer till vardags medan det andra passar nog till lite vadsomhelst! Sen blev det även en sjukt snygg necessär, ett riktigt kap, 100kr, har kostat över 300 förrut! Så nu är det jag som ska organisera alla mina sminkprylar i små söta fack! Enkelt att hitta och det kommer bli riktigt snyggt! Tre riktigt bra kap! Älskar dom alla tre<3 sen att jag är lite fattig nu, det gör inte så mycket! Fick även en väldigt fin påse på köpet! :)

Sen köpte jag även ett par jeans, något jag hatar att köpa allra mest! Hittar aldrig några som passar! Hela jeansindustrin är ju helt phucked up! Vem kom på ideen att göra alla jeans med giraffben?! Helt ofattbart korkat! Tror jag aldrig i hela mitt liv har köpt ett bar byxor jag inte behövt sy upp, förutom i thailand, men där smälte jag ju in ganska bra längdmässigt sett.

Nu ska jag ut och rensa huvudet lite, ska försöka promenera så ofta jag hinner efter jobbet, mår mycket bättre av lite frisk luft och tänka igenom massa saker i ensamhet! Går mycket bättre att somna av båda anledningarna, + att det säkert är bra för mig på ett eller annat sätt :)

puss puss// en glad caro<3
0 kommentarer