allting är bra igen!

Min gamla chef ringde mig ett antal gånger idag när jag var på mitt nya jobb. Ringde upp vid fem och sa att jag precis slutat, trodde hon skulle vara skitlack och skrika på mig. Men hon ville bara ha tillbaka nyckeln, och hon ville ha den ikväll. Så det var bara att ta tåget ut till villorna, nervös som ett liten kotte var jag. Men möttes av världens leende och kramar! Barnen sprang ner för trappan och kasta sig i famnen på mig! Båda frågade om mitt nya jobb, och sa att dom var jätteglada för min skull, där har jag redan två företag jag räknar med tusenbelopp i försäljning till!
Barnen var som vanligt helt underbara och slogs om vem som skulle få visa det nya rummet för mig, mycket var omgjort och fixat sen jag var där sist! Men fortfarande exakt lika underbara. Mamman skulle iväg på ett möte, så jag lekte med barnen och lyssnade på deras tusen historier sen sist! Sen blev det bulle och kaffe medan pappan tog ett glas vin! Riktigt trevligt, och han frågade massa mer om nya jobbet, verkade vara intresserad på riktigt! Sen blev det lite film och mys med småtrollen innan jag var tvungen att kila! Men dom har lovat att ringa in mig så fort dom behöver någon på en kväll eller helg! Med den där underbara familjen och världens bästa barn är det värt att jobba heltid + mer!

Förstår inte hur jag kan ha haft sån tur och få en sådan underbar familj! Vi ska fortsätta hålla kontakten, både arbetsmässigt och privat! Har lovat mig själv att skicka kort varje födelsedag och jul, minst! + försöka träffa dom minst en gång i månaden! Kommer sakna den där familjen så sjukt mycket!

Nästan lika bäst familj som min, trodde att det här var den ultimata Nanny-familjen,
men jag hade visst fel!




puss puss// en glad caro<3
0 kommentarer