andras facebooks suger!

Har aldrig riktigt reflekterat över själva fenomenet facebook. Det har mer varit som följande: man går på en fest, åker utomlands eller är med nära och kära, knäpper av en jävla massa roliga, underbara, knäppa, cp eller kärleksfulla bilder, gör ett album för allmän beskådning och sen är det liksom klart. Men för vem är bilderna upplagda? Jo, för just Dom som var med på tillställningen, alternativt för dom som var sjuka el inte kunde medverka, så har dom också något att kommentera på och önska att dom varit där.
   Men för resten av allmänheten är det liksom helt ovässentligt om jag var på fest hos Bertil el Kalle?! Så egentligen har man ju bara det för att just ens vänner ska se allt kuligt man gjort under helgen som gått, vilka som hångla med vilka och vad som hände när man gått/ det man missat! 

Märkte det nyss när jag såg att en kompis blivit taggad från Rhodos, gick snabbt igenom alla 3 album som bruden hade och blev inte lika glad som innan. Visst kände jag en av pojkarna som var med, och kände igen brudarna som var på bilderna. Först trodde jag att jag fyllesnackat med några av dom, alternativt slagit dom i någon av tävlingarna. Men ju mer jag kollade, desto mer insåg jag att dom kände, dom som vi kände! Dessutom var en utav dom med i en av tävlingarna, men den var jag tack gode gud inte med i! Det innehöll bara banan i skrev, ingen sprit= onödig! 
   Men vad är oddsen för att just dom här tjejerna känner och har fotat exakt dom som vi kände och fotade. Det är allt från vår favoritinkastare Ärtan till Anders som sprutar eld! Det är liksom brudarna som hångla upp en kille som en utav oss snacka med därnere, plus att en av snubbarna som är med bland mina bilder! Och det finns även bilder på min favorite in the worldVarför är världen så phucking liten?! 


   Vet inte riktigt om jag är lika inne på ideen med facebook längre...

puss puss// en kanske facebookbokjkottande caro<3
0 kommentarer