äntligen fredag!!

Woho! Äntligen fredag, och jobbet har precis börjat! Ville egentligen somna om igår, men efter gårdagens underbara shopping är jag så sjukt sugen på lite provision att jag måste ringa massa samtal! Haha det är suget efter pengar som får mig att vilja gå upp ur sängen! jag är ingen kapitalist, det är bara det att jag har så mycket jag vill göra, och nästan ingenting här i världen är ju gratis!

Har inga direkt spikade planer förutom promenad och lunch med mor och syster på söndag dag! Resten av tiden ska jag spendera lugnt och stilla, hoppas jag iaf! Helgen måste hädanefter användas som tid till att vila upp sig, kommer aldrig klara veckorna annars! Får se om det blir något jobb imorrn kväll, skulle vara lite trevligt med att få pengar för att i princip inte göra någonting! :)

Jennie, lyssnade på Nationalteaterns Kolla Kolla imorrse! Tänkte på dig då!<3 har bestämt att när du kommer hem, så ska vi ha den här låten på repeat, dricka massa massa kall norrlands och dansa resten av natten och inbilla oss att det är sommar igen<3 :) samt ha en liten 70-talsfest! :) SAKNAR DIG!!!

puss puss//en arbetande caro<3
2 kommentarer
Jelly

asså caro jag tror inte att det är nån bra idé att jag läser din blogg för jag har inte längtat hem så här mkt nångång sen jag kom hit, som just precis nu när jag sitter och läser det här! :(



men klart vi ksa göra llt detdär när jag kommer hem! :D det kommer bli bäst, för vi är bäst tillsammans! :D <3

caro

Men älsklingen då!<3 tänk inte så, fokusera istället på att du kommer komma hem snart, och då tar vi igen allt det där! :D <3

btw, förutom la favorita, något mer du är sugen på att äta?!

Jag har redan besämt snickerskakor o kladdkaka, men något mer?! Något symboliskt! :D



älskar dig som satan<3