Back on track!

Har precis kommit hem från bästaste resan till Tallin, med min älskade syster som sällskap! Vi åkte i onsdags kväll o kom hem nu imorrse. Varför jag inte sa det till så många vet jag inte?! Fick för mig att  jag sagt det, men insåg att det inte var så när sötisarna ringde o fråga vart jag var!
Vi har shoppat så sjukt mycket, gick runt i huvudstaden i 6 timmar igår, och bara shoppade! För hur mycket vet jag inte, jag vägrar kolla på mina kvitton på ett bra tag! Så det ser inte så ljust ut på ekonomifronten=/ men snart är det ju löning igen... alla mina otroligt bra inköp kommer upp senare, jag har noga dokumenterat det. och det ena inköpet är bättre än det andra! :)

Dagen ska spenderas hemma, ensam tillsammans med mina körböcker! Ska packa upp och sortera allt från båten i lugn och ro. Tänka igenom en massa saker samt planera upp en massa nya planer. Men allt ska göras i ett lugnt tempo. Jag har haft två lugna dagar med min andra halva, ska fortsätta i det tempot ett tag till framöver! :)

Sen vid 8 nångång kommer sötaste tjejerna hit och vi ska göra oss iordning, gå igenom alla mina inköp, skvallra om det senaste och planera ännu lite mer saker. Samt dricka en massa goda och färgglada drinkar innan en natt ute på stan väntar!

Tydligen så firar Sthlm idag, förstår inte riktigt grejen, men det kan väll vara kul att fira något nytt?! :)

puss puss// en nypank caro<3
2 kommentarer
Anonym

det är 080808?! haha va ere du inte förstår. det är 8/8-08. och stockholms riktnummer är 08! det är ju jättestort !!;)

caro

Ja, asså jag är inte dummare än jag ser ut. Inte heller blond rakt igenom. Jag fattar att det är 080808, och att vi bor i Sthlm. Men utöver det fattar jag inte varför det ska vara sån stor sak! Jag satsar istället på att fira rejält 090909 ;)



btw, vi kanske ses ute i vimlet inatt?! :)<3