blaha

Har varit ute och gått ett tag, fick njuta av solen och känna att det fortfarande var sommar. Än har vintern inte kommit och slängt sitt kalla täcke över vårt land! :)
Just nu krånglar min dator alldeles för mycket, så det blir tyvärr inga bilder. Vet inte vad det är för fel, men den låter massa så jag vågar inte ens testa att börja leka med bilderna. Så det får bli imorrn kväll istället! För den som vill se bilder så finns det för närvarande på emlys blogg, samt imorrn kommer flera album på facebook! Skulle laddat upp där med, men facebook o min dator ville inte samarbeta, så de får bli en annan dag!

Vill bara säga tack, tack till alla ni som var med i helgen! Det har verkligen varit den roligaste på länge!! Jag är så lycklig o eftertaggad över allt roligt vi gjorde o för alla underbara människor! Men jag måste erkänna att jag saknade vissa människor, som tyvärr inte var med =/ men det kommer ju fler kvällar!

Bättre uppdatering kommer imorrn, med alla bilder, allt som hände och roligaste historierna! Nu ska jag gå och bädda ner mig, sätta på en film/lyssna sönder Håkans låt nr 4 från senaste albumet. Får se vad jag känner för.

puss puss//en lycklig caro<3
2 kommentarer
Anonym

<3

caro

<3 :D