en lycklig tant agda!

Har precis kekat en sen middag, väldigt god sallad med kött! Nu är det Lejla bakar som gäller! Det är det enda program som jag verkligen följer slaviskt. Inget annat program har fångat mitt intresse sen Gossip Girl slutade! Lejla är den person som står högst på min lista över dom författare jag ska träffa, köpa bok av och säga hur mycket jag älskar dom under min vecka i Göteborg!! Nu är det bara en månad kvar! Shit vad jag är taggad! Ja, jag är sveriges största bokmal, inget jag störs av. Förutom att logistiken börjar bli ett problem. Btw, om det är någon som är sugen på att komma ner och hälsa på när jag är i Gbg så är ni välkomna! Jag kan fixa in er gratis o kirra seminariebiljetter och lite böcker. Samt så att ni får träffa era favvo-författare! Iaf till Ernst, tänkte prata med Guillou redan första dagen om att du o Madde kommer ner, så kan jag kirra ett litet möte! :)

Är på sjukt bakar-humör nu efter halva programmet, ska se till att jag hinner baka några satser med muffins, kan smöra för chefen o ta med lite fika nästa vecka! fast vinner jag tävlingen så lär ju inte det behövas ;)
ska baka med massa bär, godis och sen försöka mig på massa olika glasyrer!

Sen är det Brian Tracy som gäller tills jag däcker, nån sjukt stor säljare från mitt favvo-bojkotta-land! Sjukt smörig, men han säger en hel del bra saker. Har följt ove o börjat prenumerera på hans visdom! hahahha!!

Puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer