får porrstjärnor bli på smällen?!

Vet inte riktigt hur jag ställer mig till den frågan. Nu är det världens mest kända porrstjärna Jenna Jameson som blivit gravid. Nu är hon ju iofs en förredetta porrskådis, men ändå. Jag har läst hennes bok, otroligt bra skriven tillsammans med Neil Strauss, och den är väldigt underhållande. Men hela boken handlar just om hennes väg från strippa på en sunkkrog som 15åring, till att hon tog över porrvärlden några år senare.
Därför blir man lite tveksam när hon nu går ut och säger att hon är gravid. Ja, med tanke på alla år av träning lär hon ju vara bra på att skapa barn, men kan hon ta hand om ett? Och hur kul kommer det vara för ett barn att växa upp med en mamma, som hela världen sett naken och in action?! Stackars lilla barn säger jag bara!
Jag vet att jag är otroligt fördomsfull, men jag har verkligen svårt att se en av världens största porrskådisar byta blöja, gå upp mitt i natten och fixa välling, gå till lekparken i mjukisar och utan smink och andra mammasaker?! Fast iofs, hon kommer ju säkert anställa nannys som tar hand om ungen, så då kanske det kan bli bra iaf?!



puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer