För bra för att vara sant...

Det var min första tanke när jag var ute och handlade idag. Då jag är ensam hemma har jag en massa saker som måste göras, vilket innebär att jag införskaffar vuxenpoäng efter vuxenpoäng! Känns ganska bra att känna hur poängen bara växer, får se hur länge känslan av att det känns bra att vara vuxen sitter i!
Iaf så gjorde jag ett makabert fynd då jag hittade en kasse full med kiwis för bara 10 kr. Första tanken var dock att al-Qaida stod bakom produktionen, och det var därför dom var så billiga. Alternativt att dom blivit producerade i ett korrupt och odemokratiskt land el något annat olämligt och otrevligt. Varför en massa politiska tankar slår mig vid grönsaksdisken vet jag inte riktigt. Har fortfarande en gammal krönika om avokados och palestinakonflikten i bakhuvudet, kan ha med det att göra.
   Men jag kollade upp vart dom var gjorda, Nya Zeeland, och så vitt jag vet så händer det inget opolitiskt och skandalöst där. Om någon vet något illa med det landet, förutom att frakten blir lång, så hör av er till mig!

Sen slog det mig att det där är verkligen så typiskt just mig. Så fort något verkar bra, så blir jag direkt misstänksam. Som att saker inte kan vara bra utan att det ligger något bakom det hela. Jag undrar fortfarande varför just kiwisarna var så billiga. Men har bestämt mig för att inte gå djupare på det hela. Blir trött på mig själv och min egen misstänksamhet, som att inget bra kan hända utan att det något dåligt händer som följd.
   Det är inte bara kiwis jag pratar om.

Metaforer är inte till för att läsas. Metaforer är till för att upplevas - citat ur Allt.

puss puss// en kiwisuspekt caro<3
0 kommentarer