Förändringens vindar har blåst förbi

Blev väckt av lilla sanna imorrse, åt frukost med sötaste paret innan jag åkte hem och mötte upp mamma o phia! Sen var det bara att byta om innan det var dags för den stora "promenaden" som dom hade taggat inför hela veckan! Själv förstod jag inte riktigt grejen, men det blev snart ganska klart då vår egen lilla moder inte kunde kombinera fötterna med stavarna. Det tog oss 10min att komma bort till hissen för att alla skratta så mycket! Nu förstår jag varför hon vägrat att gå med mig på aerobics!
Sen spurtade vi iväg, i rask takt runt hela söder, ringvägen, södermälarstrand och bort till slussen igen. Över en timme i riktigt hurtbulletakt! Mamma ville lägga sig ner efter ca 10min, men det gick bra och vi överlevde! Börjar redan känna hur mycket träningsverk jag kommer ha imorgon, men det är det värt!
Så nu ska det bli minst två sådana promenader i veckan + minst 30min om dagen! + att kvinnan ska sluta röka! Får se hur resultatet blir, kan bli mycket spännande!

Nu har jag en massa saker att göra, eller egentligen ingenting, men jag känner mig pigg så då har jag gjort en liten lista som jag ska göra idag! Ungefär såhär kommer min söndag se ut, otroligt skönt att struktuerar upp det, annars kommer det sluta med att jag somnar på soffan och sen är det middag! Då är det bättre såhär.

[ ] göra en stor lasagne till matlådor
[ ] gratta brorsan som fyller 34 idag! :)
[ X ] städa och rensa ut en massa saker
[ ] läsa massa ur Sex - en politisk historia
[ ] planera inför kommande vecka
[ ] lyssna på minst 15 Brian Tracy =/
[ ] se Sweeney Todd!<3
[ ] rensa ut massa grejer ur skafferiet
[ X ] skriva ett långt brev till jennie<3
[ X ] skriva ett idol-brev till Katerina Janouch :)
[ ] läsa expressen+två söndagsbilagor



puss puss//en organiserad caro<3
2 kommentarer
Bella

Önskar att jag var lika duktig och började träna...men jag har nog blivit för bekväm av mig.

Vill hellre sitta framför bloggen hehe :)

Hoppas du får en bra dag!

Jelly

har du skrivit ett brev till mig?! :D ett riktigt brev??