företagsmiddag på g!

Paintballen gick bra, ruskigt bra! Jag var helt enkelt bäst, blev inte träffad en enda gång! Nu hann vi bara spela två matcher, men jag klarade mig galant! Sen fick en som jobbade där skjuta på mig medan jag sprang, och det gjorde inte så ont som jag trodde att det skulle göra! Men det räckte med ett skott!
Tyvärr hann vi bara köra i en timme, sen öste regnet ner! Men vi betalade fullt pris nu, och sen får vi 4,5h fritt spel med hur mycket kulor vi vill, så åker vi dit någon helg och bara kör! Så jäkla kul!

Nu är klänningen på, sminket fixat och håret iordning gjort. Owe o Robin sitter och väntar på ett cafe innan vi ska dra till en pub för att sen dra vidare till Caliente där vi ska möta upp resten av jobbet och äta massa god tapas! :) ska bli skitkul!

Sen ser planerna ut som att jag o Owe möter upp resten av mina tjejer på GK o är med dom lite! Malin som är min lilla pärla kirrar så att jag kom på listan, inget inträde! Samt att Owe också kommer in! Kul ska det bli och komma till ett nytt ställe!

Nu är jag redan försenad och måste kila, får se vad som händer med kvällen, om det blir som planerat el inte!

puss puss// en lycklig och taggad caro<3
0 kommentarer