Fullspäckad söndag

Solen skiner och jag har varit uppe sen länge! Blev bara två avsnitt igår av Mordkommisionen, största anledningen var  för att det blev för läskigt och jag vågade knappt gå omkring i lägenheten efter det var slut. Känns säkrare att kolla under dagen när det fortfarande är ljust ute.
Har för mycket och för lite saker att göra idag. Måste pressa massa massa teori idag, har lovat mig själv det! + att jag verkligen verkligen vill och ska klara skiten nu, måste bara se till att finna lite motivation, tror jag fick en del igår :)
Utöver det måste jag städa lite, nu när jag är ensam hemma beter jag mig som en liten tant, går och fejar o donar hela tiden. Bara att öva innan pensionen kommer!
Sen är det en massa massa andra saker som jag måste kirra, men dom kan jag tyvärr inte nämna ännu då planen inte gått i lås ännu, och då skulle jag bara försäga mig om jag skrev något nu. Så allt som jag inte får säga ännu kommer i något senare inlägg. Vill verkligen inte sabba det här, så lika bra att inte nämna något. Dessutom kanske personen läser här, och då får inget nämnas :)

Har precis mailat min chef och bett om ledighet, vet inte om det är så bra att jag ber om ledighet innan jag ens har börjat. Men jag var faktiskt tvungen då det är teorin det gäller. Hoppas bara hon ger mig ledigt. Vad gör man annars, skolkar från jobbet?!

Nu är det stora koppar kaffe och teori som gäller! Måste bara komma igång så kommer allt lösa sig.

puss puss// en planerande caro<3
0 kommentarer