Grattis grattis Ernst!

Jadu, vet inte riktigt vad jag ska säga om förra inlägget, vet bara att det var sjukt hemligt och att du inte fick läsa det just då. Fast egentligen var det ju bara en massa bevis på hur mycket jag älskar dig, och inte ngt hemligt FBIdokument. Men men, det kanske kändes lite hemligt just d?! Vet bara att jag var så sjukt glad och taggad, samt en aningens irriterad på en viss människa som kom och störde hela tiden när hon inte låg o halvhångla med någon snubbe. Hennes bollywoodlåtar på youtube pajade mina inlägg hela tiden!

Iaf, lyckad kväll igår blev det ju kan man nog säga. Jag stressa som en jävla iller från jobbet, möttes av mina två kopior som kacklade som ett helt ton hönor ihop. Som sagt så är vi likadana alla tre, så då kan det lätt bli ganska hög volym o skrik. Speciellt när jag var sönderstressad och dom lugna, dålig kombination!

Då min mobil strejkade mötte jag upp en stressad ellen samtidigt som jag fick hennes 10 senaste sms. Sen var det ut mot förorterna våra steg ledde. Väll på plats, endast någon timme försenad mötte vi självklart födelsedagsbarnet Ernst, madde, emly, victor, börne o vida! Trevligt trevligt! Drinkarna blandades och humöret var på topp! Musiken blandades mellan ernst "partyskivor", voice och rockklassiker samt min mobil där jag spelade låtar som ingen ville höra förutom just jag! Spännande musik kan man säga!
   Det var en lyckad kväll fram tills någon liten hitlergranne hade ringt störningsjouren som kom och ringde på innan 22.30. Ellen längtade in till stan och stack innan 11=/ resten var kvar, åt mickrovärmd pizza, fortsatte drack och pratade med väldigt små bokstäver! Jag tycker det blev lyckat! :) Malin kom senare och vi försökte övertyga resten om hur Stor Lars Wallin är, men dom är puckon och fattar inte!
   Sen stack jag och madde runt halv ett, jag åkte in till baren Mest på söder för att möta upp några sötnosar, natti, naddi, jennie, ängeln och tidningskillen! men jag var där 56, och baren stängde 1! Liten miss där. Sen hade deras tub slutat gå så dom skulle leta upp en nattbuss medan jag knallade hemåt i natten.

Grattis grattis stumpan! Nu är du fan ett år närmare pensionen! ;) riktigt fin lägenhet du har! Nu ska vi bara boka in en massa massa htkvällar som vi ska ha där! :) kul att träffa så många igen, har känt mig lite isolerad i sociteten, skönt att komma ner på min egen nivå ett tag! ;) <3

puss puss// en stressad caro<3
0 kommentarer