jävla cp-sl!

Folk gnäller på mig för att jag gnäller på SL! Men jag har ju för fan inget val när dom gör det ena dumma beslutet efter det andra! För det första, varför har dom inte öppet överallt på söndagarna? Bara där får dom dumpoäng nr 1! Sen när man väl kommer fram till ett ställe som råkar ha öppet, då är det över 200nr tills det är ens tur! Jag kom dit när det var 30min kvar av öppetiden, gott och väll om tid tänkte jag! Jag fick nr 794, det var 602 som fick betjäning just då! Det är så man smäller av! Jag blev så arg att jag slängde lappen på golvet och gick därifrån!

Ska bojkotta SL! Nästintill iaf. Det börjar redan imorgon när jag tvingas gå till jobbet, men det är ju bara 5 stationer, så det borde man ju överleva! Aldrig att jag köper en remsa! Någon måtta får det vara på slöseriet till ett av Sveriges sämsta företag! Fan också!

Nu ska jag spendera minst en timme framför Gossip Girl och läsa ur världens bästa bok, Sex - en politisk historia! Just nu handlar det om när fri abort infördes på 1960-talet i Sverige, otroligt intressant!

puss puss//en halvt SL-bojkottande caro<3
0 kommentarer