kött eller inte kött?

För mig är det något helt självklart att äta Kött! Dom som känner mig vet hur mycket jag älskar kött, skulle kunna äta det 24/7! Ja, buhu djuren blir dödade för att jag ska få mat! Men jag anser att människan fortfarande har kvar gener från stenålderns grottmänniskor, men istället för att varje kotte går ute och klubbar ihjäl en älg såfort det vankas middag så går man bara ner till köttdisken och tar något gott! Enkelt och väldigt gott!

Därmed är det för mig ganska svårt att förstå hur man kan avstå från att äta kött! Det är nyttigt, gott och bra för människan! Det där med moral, mjaa det är väll bara att köpa något närproducerat och inte stödja de bolag som fraktar sina djur i små lådor, 7 kor på en kvadratmeter, så kan man äta med gott samvete!

jag anser bara att människan behöver kött, och att en del djur i vår värld är till för att ätas, sen är det inte så mycket mer. Men däremot respekterar jag om man varit med om något jätteäckligt, och av såna skäl avstår! Vill man vara en tönt resten av livet för att man fick en sena i en biff när man var 7, så fine! Men berätta inte sånna historier för mig precis när jag ska hugga in på min biff!
   Tycker synd om djuren, njaa! Jag är inte så mycket för djur! Förutom min blivande bebis Frans! Och isbjörnar, pingviner och tjurar! :)

Något jag däremot bojkottar 25/8 är pälsindustrin, skulle aldrig bära päls! Det är bara ett sjukt beteende, vi har konstgjorda material som värmer exakt lika bra, det är extremt fult med päls och på det stadiet är vi inte längre grottmänniskor, vi har ju för fan element och andra saker som värmer! Så päls är jag emot!


puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer