kvällens planer!

Satan, nu har jag gjort så en gång för mycket igen. Tackat ja till en massa massa erbjudanden, samtidigt som jag bokat in en massa annat. Just nu har jag planerat att tjejerna kommer hit 8 så långt är allt helt okej. Inga dubbel el trippelbokningar där inte!
   Fast sen ska vi nog vidare till kalaset och fira lite. Jag har redan kommit på bästaste presenten som du ska få! OM du läser det här innan ikväll Haffe, påminn mig om att du ska få en present av oss! ;)

Men vad som händer efter kalaset vet jag inte. Eftersom Sthlm tydligen ska fira idag, otroligt töntigt om någon frågar mig. Fast jag är mest bitter över att jag inte får gratis inträde på grönan under hela mitt liv + massa massa mer, så då väljer jag att vara putt på hela firandet istället! Barnsligt, yes!
   Men nu har jag även blivit inbjuden på en stor stor fest på 90´s, och jag har ju ens aldrig varit där, så jag är lite sugen på att knalla dit! Dessutom ska vi fira Kims hemkomst, något som säkert kan bli kul!

Så tjejer, ni får bestämma vart vi tar vägen inatt, jag ska för en gångs skulle inte bestämma något, utan bara go with the flow! Lite moget kanske?! hahaha eller inte!
Men ni får bestämma, vi ses senare hemma hos mig, så får vi konferera lite om hur vi gör och vart vi tar vägen. Skiter det sig så kan vi alltid gama Ben&Jerrys o ha SATC-maraton! Kvinnan är uppe i Norrland till nångång nästa vecka, så här är det tomt hus! :)

 Men om jag får som jag vill, så hinner vi nog med alla tre sakerna! ;)

puss puss// en halvt taggad caro<3
0 kommentarer