läget stabilt.

Sitter på jobbet, förmiddagen har flutit på fortare än vanligt. Vi hade besök imorrse av Stockholms stadsmissions VD + tidningens chefsredaktör! Vi håller precis på att lansera en ny bok, Hemlös - med egna ord! Fick den för ett tag sen av chefen, verkar otroligt bra. De hemlösas egna texter varvat med andra texter av kända författare! Kul att få en bild från två olika sidor! Ska även börja köpa tidningen mer aktivt nu när jag vet hur det går till. Otroligt bra besök, fick lära mig mycket om något nytt, vilket alltid uppskattas!
   Har fått iväg några bra mail under dagen + ringt många samtal! Satsar lite mer numera, siktar på provision den här veckan! Hur mycket spelar ingen roll, bara det blir någon! Har bestämt mig för att sänka kraven och bara följa mina egna. Tack pluttis för det<3

ps. vissa människor, som jag tror kikar in här lite titt som tätt borde lära sig att inte öppna munnen så mycket. Det gäller båda nykter som onykter, det är ingen som vill höra det ni har att säga och ni går bara folk på nerverna. Så lär er att inte öppna käften i fortsättningen!

puss puss// en arbetande caro<3
0 kommentarer