lyckad igår!

Sitter på jobbet och tiden går för långsamt! Då kom jag ändå in senare än vanligt, jag och owe hade gjort upp att vi skulle ses vid porten 8.30! Så man fick ändå lite sovmorgon :) somnade nån gång vid halv två igår, var inte precis överlycklig när klockan ringde 6.30, och då fick jag ändå sovmorgon! men men, gårdagen var sjukt lyckad! Man stötte på lite människor man kände, alltid lika trevligt. Hade världens bästa sällskap och allt var bra. Om man bortser från söndertrampade fötter och inträde så var det en riktig kanonkväll! Det var jag, emly,ellen,adrian+kompis david och owe! Ett riktigt partygäng!
Invigde även min nya skinnjacka som är gjord av djur som la sig ner och dog, och sen blev flådda! Kändes riktigt bra, förutom att det var jag och minst 1000 andra som också hade det, men min var lite extra snygg!

Längtar som satan till att klockan blir 17 och jag får åka till slussen för att möta upp mina små htdarlings! Shit, vi har inte setts hela gänget sen midsommar! Det är snart över två månader! Det är helt stört att det gått så pass lång tid sen dess och att vi inte har setts! :O men nu ikväll är det iaf dags! Ska bli riktigt kul! <3

nehepp, nu ska jag ta och vara lite seriös och ringa lite samtal!

puss puss// en arbetande caro<3
2 kommentarer
Anonym

ja riktigt lyckat blev dET!! <3 :D

caro

Det tycker jag med! :) riktigt lyckat med bra blandning av musik och människor! :)<3