mer orgasmtips!

Kom just på att jag hade lovat att skriva mer sånt, och jag har verkligen stora planer för hur jag ska utveckla den här bloggen. Det är inte meningen att den här ska vara en bland 100000 bloggar som inte sticker ut det minsta. Ska därför minska på massa onödigt blahajande och skriva om det som jag tycker allra bäst om! Nämligen allt som har med sex, kärlek, relationer och allt däremellan att göra. Älskar att sprida min kunskap, hjälpa, ge råd, tipsa och lära människor nya saker som hjälper dom! Finns inget bättre!

Men just nu är jag alldeles för trött för att skriva något kreativt, men jag lovar. Imorrn under dagen kommer det komma upp en lång, bra och väldigt användbar lista med alla mina allra bästa tips för att ni ska lyckas njuta, både själva och med någon annan! ;) men jag är för trött nu, skulle jag använda mina hjärnceller nu, skulle det bara bli fel.
Men imorrn så lovar jag att det kommer komma ett inlägg som bara inriktar sig på hur man gör för att komma på bästa sätt, starkt, explosivt, på egen hand, med hjälpmedel, med någon annan eller hur som helst! Allt kommer imorrn! Håll ut! ;)




Puss puss// en för trött caro<3
2 kommentarer
M

Vart tog det inlägget vägen? ^^,

caro

Förlåt förlåt! Jag är jätteledsen, men min dator dör fram och tillbaka, sen har jag jobbat i två dygn nu. Men om datorn lever imorrn så lovar jag att det kommer ett långt och lärorikt inlägg! :)