något väldigt ovanligt...

Nu ska jag ta och göra något som är väldigt ovanligt, jag ska ha en dejt med mig själv! Skulle egentligen träffat ht, men alla bangade som vanligt så det sket sig. Sen skulle jag träffa tjejerna, men alla var döda efter paraden så vi sköt upp det. Sen hörde en gammal kompis av sig och ville att jag skulle komma på en fest till henne, hon hade tydligen gått i paraden, men jag jag hade lyckats missa henne! =/
   Men jag känner verkligen hur trött jag är, har jobbat massa under veckan. När jag väll är ledig ser jag till att vara uppbokad till max, men nu känner jag hur kroppen säger ifrån. Ögonen kliar pga torra linser och jag har ingen röst kvar nu! Så nu är det jag som bäddar ner mig i soffan, stänger av mobilen och strejkar om vanliga telefonen ringer, sätter på favoritfilmen Bridget Jones och bara njuter av lugnet. Har även hällt upp lite jordgubbar, bigaroer och choklad! Ska verkligen bli så skönt att bara ta det lugnt, tänka och vara ifred! Har längtat efter det hela veckan, min egen tid!

Känns bara som det blivit lite mycket på sista tiden, iofs har mycket av det varit helt phucking underbart, men det har även hänt en del saker som inte är lika bra, så då känns det bra med en liten minipaus från världen iaf ett dygn! Imorrn ska jag bara ta det lugnt, vila, tänka och reda ut en massa saker som snurrar i min skalle!


Puss puss// en trött men glad caro<3
0 kommentarer