ny dag, nya problem!

Det är bara vi färskingar på jobbet, resten är stendött! Som tur är kommer vi inte in på vårt jobbprogram, så jag räknar med att bara sitta och lalla ett tag framför datorn. Perfekt tid för att läsa igenom mina sötisars bloggar, om dom bara kunde uppdatera lite oftare. Jag har ingen aning om hur många läsare ni har, men räkna med att minst 10 av era är lilla jag som har tråkigt på jobbet! 

Har precis upptäckt att jag glömt mina viktiga jobbpapper hemma som jag verkligen behöver idag för att kunna skriva klart mitt manus =/ fan också! Meningen var att jag skulle gjort det igår kväll, men jag valde en promenad+bad framför jobbet, och då blev det såhär. Jaja, det är väll bara att låna av någon?! Det där löser sig!

Somnade framför Kalle och Chokladfabriken med mobilen i handen, ganska mysigt :) förutom att jag vaknde av att jag låg på den, lite fyllesms-deja vú, om man bortser från att jag inte skickat några konstiga sms till folk, jag bara låg på den igår.

Jag och kvinnan satt och kollade på KoC imorrse, hon kunde inte riktigt förstå tjusningen med det hela, det tog ett tag innan hon förstod att Oompa Loompierna spelades ut av en och samma person! hahaha, så kul när hon väll kom på det!

Fasen, nu kom det in massa andra människor in på kontoret, vilket betyder att vi får sluta slösurfa! =/



puss puss// en arbetande caro<3
0 kommentarer