nyttig, men till vilken gräns?

Jag tänker ofta på att jag ska bli nyttigare, äta bättre, röra på mig mer, dricka mindra och ha egentid, uppskattta mina nära och kära, göra gott för allmänheten... listan kan ju bli hur lång som helst. Men frågan är, kan man klara av allt det där på en och samma gång, och mår man sen bättre när man uppnått allt det där?! Iofs så krävs det väldigt lite för att jag ska känna mig nyttig, det räcker med att jag gör iordning en frukostblandning av linfrön, solroskärnor och pumpakärnor att ha över youghurten för att jag ska känna mig som nästa stora hälsoguru!
    Även idag känner mig jag mig otroligt nyttig då jag gått och handlat inför mina matlådor till jobbet, bara masas grönsaker, kött och frön och sånt, otroligt massa nyttiga saker. Fast frågan är snarare om jag själv kommer må så mycket bättre av att äta allt det där nyttiga?! Kan nog vara värt att prova, iaf ett tag. När jag börjar snacka skillnaden mellan fibrer, protein, kolhydrat och fett och vad som finns i vad, då är iaf min gräns nådd. Tills dess lever jag i min lilla fejknyttighetsbubbla där jag intallar mig själv att allt som inte är proppfullt med socker och konstgjorda medel, förmodligen är nyttigt och bra för min kropp :)

Nu ska jag göra en massa massa nyttiga, men framförallt goda matlådor inför jobbet! Det ska bli en sjukt stor laddning med köttfärssås, enkelt att ta med, bara att värma och så slipper man tänka lite extra just den dagen! Samt steka upp en massa kyckling jag köpte för extrapris igår, både ekonomiskt och gott! Vuxenpoängen bara trillar in över mig!!

puss puss// en fejknyttig caro<3
0 kommentarer