om att nästan bli vuxen.

Söndagkväll, imorrn väntar början på en hel arbetsvecka med 9 timmars-pass 5 dagar i rad! Är det verkligen så vuxenvärlden ser ut?! Bara tanken gör mig deprimerad! Jag känner att ju mer vuxenpoäng jag får, desto mer sympatiserar jag med Nemis känslor och tankar om vuxenvärlden!
Men jag tar det som det kommer, jag har fokusering på den 25! Då är det jag som får en stor lön efter allt mitt barnvaktande hos världens bästa familj! Saknar dom som satan!

Har badat, luktar fortfarande vitlök och chili om fingrarna efter all matlagning, samt munnen full av is! Har fått massa grejer ordnierat av syrran som jag ska köpa imorgon på apoteket. Just nu gör det djävulskt ont, vill bara rycka ut tandjäveln själv! Läste om en gammal tant i London som gjorde det, hon var för fattig för att gå till tandläkaren, så hon gjorde det själv med en gammal tång hon hade hemma! =/ usch usch!

Till alla sötisar som försvinner iväg på jobb och skolor, inget kommer förändras! Vi kanske inte kommer kunna ha porrkvällar på en vardag fram till 03.00 hemma hos Sanna lika ofta, el ha Gutiar Hero-kvällar hos Natti tills tuben slutar gå, el ses lika ofta på vardagarna! Men vi har ju massa massa helger framför oss! Det är våran tid, då får vi se till att boka upp oss med middagar, filmkvällar, krogen och annat mysigt och partajande! Allt sånt där kommer att lösa sig, vi har varandra och det är allt som betyder något<3 Dessutom har jag lovat alla som pluggar att jag kommer stötta er allt jag kan! Jag kanske inte kan alla ämnen ni läser, det är ju ganska skilda ämnen ni har valt, men jag kommer iaf försöka så mycket jag kan, bryta ihop och gråta med er när det går åt helvete och baka åt er så mycket jag hinner! Allt det där kommer att lösa sig! Ni andra som väljer att jobba är självklart också bjudna på våra pluggkvällar/kafferep! + ni som inte riktigt har bestämt er ännu :)

Jennie, tänker på dig, hoppas du har kommit fram, träffat din sötfamilj och att allt är bra med dig! Här hemma har ännu inget hänt, förutom att Jehovas hoppade på mig häromdagen och att jag läste en helt phucked up-grej i tidningen igår, men allt det där kommer i ett mail! <3 :)

Även om du kanske inte läser min blogg, då du tydligt uttryckt hur mycket du hatar den :) så ville jag bara säga att du är typ bäst<3 näst efter mig då såklart! :) <3


puss puss// en lycklig caro<3
0 kommentarer