rastlösheten dödar mig

Har äntligen fått som jag velat, har fått sova ut och inga som helst planer under hela helgen. En halv dag har gått, och jag har så fruktansvärt tråkigt. Jag somnade innan 11 igår, på en fredag.. Jag och mamma började prata om hösten, budget och pengar. Blev så trött i huvudet att jag gick och la mig. Vakna flera gr o gick till sist upp vid 1. Sen dess har jag liksom mest flutit runt! Har varit o handlat massa mat med min moder, pratat me lite folk i telefon. Men annars är det helt dött. Mamman ringde nyss, sa att det kunde bli aktuellt snart igen, får hoppas på det. Alltid bra med lite extra pengar!

Orkar inte vara kreativ heller, tänkte baka något, men är inte sugen! Fan vad det är sämst att vara rastlös. Nu märker jag verkligen hur mycket lillasyster jag är, jag behöver bli sysselsatt o ha något att göra, annars blir jag galen! Men samtidigt är jag så död att jag inte vet om jag orkar hitta på något.
Nu ska jag ta en lång promenad in till stan och slå ihjäl lite tid. Får se vad som händer sen, om jag inte hamnat i koma av tristess såklart.

ps. saknar dig<3

puss puss//en uttråkad caro<3
0 kommentarer