seeegt som sirap!

Inlägget innan bevisar bara hur död jag var! haha helt stört! Vet inte om jag är så jävla haj på iden att partaja på vardagarna längre! Det är skitkul när man är ute, drickan slinker ner, musiken är bra, vännerna är underbara och livet leker! Men frågan är hur jävla bra man mår dagen efter! Jag känner själv hur seg jag blir så fort jag inte får sova tillräckligt. Fast egentligen, jag har ju överlevt över 5 års hårt pluggande med en medelnatt bestående av 5h sömn! :O Så då borde det ju inte vara världens undergång så fort jag inte får mina obligatoriska 8h, men jag bara känner hur seg jag blir.

Fast jag har bestämt mig för att ändra hela min livsstil, och inte bara sömnvanorna. Till att börja med går jag o owe en lunchpromenad varje dag på minst 15 min, kanske inte världens längsta, men man blir piggare av frisk luft och solljus! Samt att nu när jag har ett schema att följa, så är det fasta mattider som gäller, även det är superbra och jag tror att jag nästan börjar få ett hum om hur jag ska få en jämn blodsockernivå!
+Att jag ska börja kvällsgå, el fortsätta för min del, men jag har även fått i uppdrag av syster att ta med mig mamma några kväller i veckan! Får se hur länge det håller, men det kan ju absolut vara värt att prova!

Nu börjar arbetet igen, och det är nu mindre än 4h kvar tills jag slutar! Så nu är det jag som ringer en massa samtal och leker lite duktig ett tag nu framöver! Känner mig nästan duktig :)


puss puss// en arbetande caro<3
3 kommentarer
Anonym

hahahaha nu e ja vaken :p hahaha <3 ska uppdatera lite nu ;)

caro

caro

Haha bäst för dig att du är! :O en annan gick upp innan solen! :O

gör det nu! då blir jag glad! =)<3