sötaste lilla storasyster!

Har precis pratat med min syster, för typ femte gången idag! Är det inte nya tröjor hon har köpt åt mig så är det något annat jag måste fixa. Finns ingen som har så bra koll på mig och allt jag gör som hon. Jag är så glad över att vi har sån bra kontakt, den har inte alltid varit den bästa, men nu är den bästaste! Vi ses flera gånger i veckan och pratar i telefon flera gånger om dagen, och det blir bara bättre! 
Dessutom har hon precis fått adressen hit, så nu ringer hon och frågar om allt och alla som nämns med psedonymer och smeknamn. Så kul att höra hennes små gissningar!
Kommer senare komma upp allt som hände under vår kryssning till Tallin, en av årets mest lyckade resor! Har många söta och roliga bilder därifrån. Det bästa är ju att vi hade packet med oss likadana kläder som vi bar samtidigt. Hur det är möjligt vet jag inte, vi bor ju på andra sidan stan ifrån varandra, och våra garderober är inte precis tomma. Slumpen el ödet, vem vet?! Två lika men dock så olika! Är iaf väldigt glad över att jag har dig, och att vi kommit varann så nära!<3

Jag har världens bästaste lilla storasyster<3 :)


puss puss// en glad men stressad caro<3
0 kommentarer