stockholm - en fejkad huvudstad

Yes, förra inlägget var en aning egoistisk, men jag vet att jennie inte tar illa upp. Är det något som alltid funkade mellan oss så var det att läsa varandras signaler, ord och rörelser behövdes inte, hon är en av dom få som förstår hur jag tänker och tycker bara genom att titta på mig. Och hon förstår när jag slänger ur mig saker, hur jag egentligen tänker. Visst har vi båda våra blonda moments, men vi förstår varandra alltid ändå. Det var inte meningen att verka ego, ville bara säga att jag redan saknar dig! Men det kommer bli bättre, det är jag bergis på. Jag unnar dig verkligen det här året, och inget kommer förändras. Det enda som kommer att ske är att vi kommer babbla ihjäl oss om allt som har hänt när vi ses, samt gamar alldeles för mycket! Precis som vi alltid gjort!<3 :)

Jag víll inte klaga, men Stockholm som huvudstad är ju det största skämtet sedan dom blåa fick makten! Helt ofattbart och jävligt irriterande! Hade tänkt mig en lugn promenad in till stan, fixa lite grejer och sen bara strosa runt. Möttes först av flera tusen turister! Finns inget värre! Dom går på fel sida, tar plats och är bara allmänt irriterade, åk hem till era egna länder och turista där istället! Jag förstår inte ens vad dom är här för att titta på. Om någon kommer på något sevärt i sthlm, så hör av er!
   Andra skämtet med sthlm, butikstiderna! Vilken jävla huvudstad stänger sina butiker kl 17, på en lördag?! Helt ofattbart! Blir arg och irriterad bara av att tänka på det, helt totalt onödigt! Så när jag väl kom in till stan var alla affärer redan på väg att stänga! Kom precis fram till Elgiganten när dom stängde portarna, så det blev ingen film för mig! Åhlens var dock öppen, där jag skulle köpa grejer från Make Up Store, men självklart tog inte dom mina checkar, cpn!

Så det blev tillslut en tröja, vit med svart tryck av en sjukt snygg tjej, typ iklädd lackdräkt, som catwomen! Sjukt snygg tröja! Samt ett par ljusblåa undies! Så många presenter fick jag för att fira! Får åka in imorrn igen och köpa det jag hade tänkt mig, om nu butikerna behagar att ha öppet!

puss puss//en sthlmshatande caro<3
2 kommentarer
Jesper

Caro inte för att vara gnällig men den borgerliga alliansen har inget med att göra när det gäller öppettider. Öppettiderna bestäms av butikskedjan eller liknande och inte av en massa politiker. Sen har du en lite onödig ton när det gäller turisterna, skulle du vilja bli behnadlad illa när du är utomlands det tror jag inte.

caro

Men sötaste lilla jesper! Läs om meningen! Det är väll klart att jag vet att borgarna inte har något att göra med öppetiderna, det jag ville få fram att det är ett lika stort skämt att Sthlm är huvudstad med dessa fjuttiga öppetider, som att borgarna tog hem segern! Det var min mening, men kanske lite konstigt formulerat?!



Skillnaden på att vara turist i Sthlm där vi stressar fram och att strosa fram vid medelhavet är stor. I tex, Spanien är människorna mer lugna, och då är det lugnare tempo, ett perfekt land om man vill strosa runt och glo på sevärdigheter. Men kommer man till sthlm, stressigaste landet i norra europa, får man tåla att sthlmare som jag gnäller över deras seghet! :)