sushi för nybörjare!

Orkar inte vara deppig längre, har för mycket runt omkring mig som gör mig glad och lycklig istället! Känner mig som barn igen, så fort jag bråkade med mamma,pappa eller syster gick jag bara in på mitt rum, smällde igen dörren och kom ut igen fem min senare glad och bekymmersfri. Orsaken: jag hade bytt kläder! Från jeans och tröja till någon av mina fina klänning, armband och halsband på, vilket sen resulterade i att hela jag var på bra humör igen! Jadu, vad ska man säga? Det funkar ju nästan idag med! Gjorde något som är på min hatlista, men nu är jag klar, bytt kläder och glad som en sol igen!

Naddi är på väg in till mig och vi ska gå och köpa sushi! Finns inget jag är mer sugen på just nu, el mjo kanske, men det tar vi senare! Nu är det sushi som gäller, och jag har hittat söders bästa restaurang! Dragon Sushi vid mariatorget, så sjukt god och billig! Man får jättemycket mat och alla bitarna är goda! Stor lycka när jag fann denna lilla guldklimp!




Har tänkt lite på mitt prov idag, visst, det är helt åt helvete att jag kuggade två gånger på raken. + att alla tider är slut i hela sverige, så nu är det båda proven inom loppet av två månader som gäller. Visst, det är jättedåligt och jag borde vara ledsen och besviken på mig själv, och det har jag varit nu, i flera timmar. Och jag orkar helt enkelt inte gräva ner mig. Det händer för mycket bra saker i mitt liv just nu, så jag har bestämt mig för att inte låta det här påverka mig något mer. Jag tar det som det kommer, vet att jag ändå kommer att lösa det till slut! Det gör jag alltid ändå!

Dessutom, vad gör det om jag råkar vara lite sämst på en enda sak här i världen. När man tänker efter så är det nästan orättvist att jag bara är sämst på körteori, när jag är så bäst på hur mycket annat som helst! Räknar man lite på det, så verkar det här provet ganska futtigt i jämförelse med allt annat jag är så bäst på! Samt allt jag har klarat hitills + allt jag kommer klara av i framtiden! Då framstår provet som ganska oväsentligt! :)


puss puss// en glad caro<3
2 kommentarer
YEAh

Söders bästa sushi finns vid medborgarplatsen

caro

Okej, vilken syftar du på? Något som heter typ Akki? Har inte provat någon vid medis ännu, men gärna namn :)