teknisk som få!

Fråga mig inte hur jag lyckas, men när jag är bra, då är jag tamejfan bäst! Lyckades kirra både facebook o ipod på bara någon minut! Så nu kan jag ladda upp alla roliga,söta,bästaste o kärleksfulla bilder igen! Har bara smygbörjat lite med dom senaste bilderna från Kräftskivan i helgen, kommer mer och mer imorrn! :) men njut av dom så länge! ;)

Har även matat min lilla Doris full med massa härliga stunder med Brian Tracy, har ett mål, lyssnar igenom så många jag orkar, resten löser sig! Idag har jag klarat av 8, vilket innebär att det är 52kvar! :O vilket innebär att jag får mörka lite på fredag, men det är ju inte första gången jag skippar en läxa, men fortfarande älskas av lärararen! ;)

P.S. Jag älskar dig, heter den bok jag läser just nu, har bara kommit 15 sidor, men jag älskar den redan! Har läst hennes senaste, Där regnbågen slutar! Så sjukt bra bok! Så om det är någon som tycker om "romantik-light" så är det här två helt perfekt böcker! Ska försöka prata lite med en av cheferna imorrn om hur dom gör när dom väljer ut vilka böcker dom ska ha i sitt sortiment, samt om man kan få vara med o bestämma lite till nästa gång! Samt försöka sno några nya böcker! Helst den sjukt snygga boxen med båda böckerna av Neil Strauss, Jenna Jamesson och Mötley Crües böcker! Har iofs redan JJ, men själva boxen är så sjukt snygg! Rekommenderar verkligen JJ´s bok, sjukt bra skriven och väldigt intressant! Samt att man får lära sig både det ena och det andra i den där boken som man verkligen kan få nytta av här i livet! Det är dessutom väldigt spännande att komma bakom dörrarna i Porrvärlden och se hur det ser ut genom hennes ögon, en av dom få som gör som hon vill, tjänar pengar som fan och ändå kan bli respekterad! Det är inte många porrstjärnor som klarar det, sen är ju hon en av världens främsta också!




ps. jag älskar dig//en lycklig caro<3
0 kommentarer