tropisk värme på norrmalm!

Har lunch, dagen har flutit på fort och bra! Jag har vågat ringa mer samtal än jag hade planerat! Jag är så stolt över mig själv! Det går fortfarande lite darrigt och hackigt, men hitills har ingen varit otrevlig! har bara haft ett grått samtal idag, med Mr Sunshine, som dock verkar vara halvt intresserad, även om han förnekar det stenhårt! Jag har bara gjort bort mig en gång idag, det var inte värsta grejen, det gick att reparera ganska snabbt! Hon är en gammal kund som jag tagit över, och är fortfarande skitintresserad! Kan resultera i min första kund! Iaf satt hon i ett möte och bad att få ringa upp mig, självklart säger jag och tänkte lägga på, pinsam tystnad uppstår då jag kommit på att jag inte gett henne numret och att jag inte heller kan det utantill ännu! Men hon tog det hela bra när jag förklara att jag fortfarande var ny! Så jag ska prata med henne senare idag, då kommer säkert allt vara löst! Hoppas hoppas hoppas att det blir ett bra samtal!

Sitter med största matkoman hitills, beräknade nog lite fel med maten imorrse, för lite sås och för mycket pasta. Känner mig lika smidig och snabb som en medvetslös flodhäst! Har dock tagit en liten minipromenad me två av färskingarna, hann svänga förbi apoteket där jag köpte någon form av mungel som ska vara bra, har fått en inlammation i tandköttet tack vara mina visdomständer! Så jävla onödigt! Det gör skitont för något som min kropp inte ens behöver el kommer att använda. Så nu går jag och suger på isbitar och knarkar alvedon. Satans onödigt, lyllos er som inte har visdomständer!

Längtar som ett litet barn på julafton tills jag slutar idag! Ska fira min första dag på andra veckan med lite shopping! Har lyckats övertyga min mor att jag ska få höstjackan hon lovade mig förra året i år istället, så nu är det jag som ska ut och spana på skinnjackor! Jag vill helst ha en i fejkskinn, får se om det går att hitta. Men jag har fått för mig att själva grejen med skinnjackor är att dom just ska vara i äkta skinn. Hittar jag en sådan ska jag intala mig själv att det är från ett djur som dog naturligt och lyckligt!

Är även spänd inför att höra hur det går för alla sötisar som börjat skolan idag! Det är phia och rodrigo på röda korset, hon i 3 och han i 1! Naddi på KTH och Malin på Södertörn! Håller tummarna för er allihopa! Jag lovar att det har gått skitbra! Vem skulle inte dyrka att ha er som klasskamrater! Kan ju bara tala efter egna erfarenheter om dom två sista, några av mina solklara favvisar iaf<3

puss puss// en arbetande caro<3
0 kommentarer