friday and i´m in love!

Ska snart bege mig, har en liten arbetsintervju som väntar! Det är som kundbokare på en modelargentur el liknande, kan nog vara spännande. Dock bara helger, men det är ju iofs alltid pengar det med!
Gårdagen gick riktigt bra, det var jag och Sanna som skötte hela garderoben + bossade över en annan garderob som skulle vara obevakad. Vill inte ens tänka på hur mycket människor och jackor det blev, men vi klarade det galant! Högsta chefen var med på inhänget och sen skötte vi resten själva tills det var slut, och jesus, trodde inte människor kunde bli så packade på bara några timmar! Folk sluddrade redan vid 8! Men vi var så duktiga och hade riktigt bra teamwork, vi upptäckte endast två små pyttefel, varav ett var chefens fel, men vi löste allt :)

Jobbar senare idag med som garderobiär, skulle egentligen varit ute på Tomtegalan vid Kista, men blev flyttad till Clarion och jobbar istället 16.00-00.30, mycket skönare! :)


ps. Sannadarling, chefen ringde nyss! Och hon var så nöjd med oss och vårt arbete igår! Andra chefen hade ringt henne och varit så glad över att hon fått in så bra människor i företaget nu, och han var supernöjd med oss! Woho!!

puss puss//en lycklig caro<3 
0 kommentarer