julafton!

Ja, vad kan man säga? Det blev ju inte den bästa starten på julaftonen tre min efter tolvslaget, så man kan ju bara hoppas att det blir bättre under dagen. Jag slapp jobba o det är nog bra. Men nej, jag tycker verkligen inte om julafton, jag må vara konstig, men för mig är dagen bara hemsk. Och jag blir så arg bara jag tänker på det, att något som hände för över tolv år sedan, att det fortfarande finns kvar och påverkar oss alla. Medan mannen bakom verket lever vidare och inte brytt sig alls genom åren. Förjävligt men vad kan man göra?
Nej, önskar jag kunde tro på något så jag kunde konvertera till en religion/sekt där man inte får fira jul, men det är ganska långt borta när man inte ens tror på något... så den idén sket sig.

Jag får helt enkelt försöka göra det bästa av dagen, hoppas iaf att mina små julisar blir uppskattade, har skärt ner på det rejält i år och bara gett mycket till några få, eller snarare massa till en och lite mindre till några :)

Men jag vill ändå önska alla en riktigt god jul! Hoppas ni får mycket fina julisar och äter alldeles för mycket god mat! Bara för att jag själv hatar julen, så innebär ju inte det att jag inte vill att ni ska ha det supermysigt, för det vill jag verkligen! Själv ska jag göra lite pannacotta och sätta på Sex and the City, det är jultradition hos oss numera ;)

puss puss//en lycklig caro<3