julkänslan börjar infinna sig!

Ja, jag trodde aldrig det skulle kännas så, men det känns riktigt mysigt just nu! Julkänslan kom någon gång innan två, syrran + familj skulle komma två och jag satt och slog in dom sista julisarna! SATC var på tv, jag hade på mig en ny svart klänning och håret var ursnyggt (tack natti igen<3) och det var då, när mamma började värma glöggen från 06 med vildäppelsmak, då kände jag att det kunde bli en trevlig julafton iaf!
Precis innan Kalle öppnades Paradis, glögg och julmust var upphällt och då kände jag hur jag fick julkänsla!

Direkt efter Kalle var det Kan du vissla Johanna, världens underbaraste film! Det finns ingen bättre och det blir inte julafton utan att se den :) så mysig! Medan jag och syster alltid kikar på den så kirrar mamma maten. Så snart ska vi keka massa gott! Massa massa gott, jag ska bokstavligen vräka i mig kalorier och socker!
Har fått öppna lite julisar, men jag måste medge lite vuxet att det är nästan roligare att se hur glada andra blir av det man ger dom! Nästan ;) jag har fått massa superfint och jättebraiga saker, och högen är långt ifrån slut! Visar allt sen, bokstavligen! ;)

puss puss//en lycklig och lite julkänslig caro<3
#1 - Anonym

älskar dig och hoppas du hade en bra julafton trots allt!!<´3<3