sexualupplysare och bokälskare

lördag.

Publicerad 2008-12-27 11:37:47 i min vardag,

Det blev utgång, och jag tror den blev lyckad. Inte för att jag var för full för att minnas, gud nej, det är bara det att jag inte riktigt kan placera kvällen i någon kategori... Jag stressade runt här hemma, samtidigt som mamma planerade med mig, syster pratade i telefonen och jag pratade med Prinsessan, tänker på dig mycket<3 Men till slut var jag stylad och klar och kom iväg och mötte upp folket, Jennie, Naddi, Carly, Emmy, Erik och lite annat folk. Sen blev det Ambassdör, och det är här tveksamheten kommer... 140kr i inträde, no way att jag går tillbaka dit. Svinkall lokal och helt kala väggar, fick för mig att det var något slags test att efterlika Gökboet?!
Utöver det var det trevligt, musiken växlade mellan party till mjaa, men garderobiärerna var trevliga :) Kvällen blev tidig och jag var hemma redan innan 3. Lillasyster ringde och väckte mig innan 11, riktigt bra!

Så nu ska jag ut oi kylan och ta en liten light-powerwalk för att komma till liv. Därefter ska jag umgås med mamma, upp på vinden och plocka ner lite saker. Samtidigt som jag försöker locka över syster för lite shopping innan vi ska till Sanna i eftermiddag. + att jag skulle behöva ett bad och ett litet mini-spa!

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2008-12-27 13:47:44

synd att ni inte kom tillo 360! världens röj iggår!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela