sexualupplysare och bokälskare

lovely avslut!

Publicerad 2008-12-20 00:20:43 i min vardag,

Jobbet gick bra, om man bortser från att min chef är att as och att jag fick jobba över 35min för att gästerna vägrade gå. Min lilla chef har den sämsta vanan att peka ut mina fel, framför kunderna! Korkat av honom och pinsamt för mig, bortsett från det så tycker jag om jobbet. Så med andra ord letar jag vidare och tar första bästa!
Direkt efter jobbet tog jag allt överblivet bröd och gick ner till härberget, träffade en snäll farbror som jag bjöd på weinerbröd och som väntade med mig tills det kom personal. Jättetrevlig farbror :)
Nu sitter jag hemma hos älsklingen, perfekta avslutningen på en helvetesdag, vi ska snart krypa ner och se gamla Beckklassikern Vita Nätter, han har köpt en påse kinapuffar och senaste Veckorevyn ligger på sängen! Kan det bli ett bättre avslut på fredagen? Nepp :)

Åh vad jag älskar mitt lilla charmtroll så mycket<3

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela