sexualupplysare och bokälskare

måndag.

Publicerad 2008-12-16 17:48:57 i min vardag,

Jag var uppe med tuppen och var ute hos min moster redan klockan 10, då hade mormor redan hunnit baka några plåtar. Resten av dagen bestod av bakanade av ca tusen peppisar och supergoda saffransskorpor. Det var först bara jag, mormor och cattis, men vid halv två kom ena lillkusinen hem och hans kompis och därefter andra kusinen vid två. Och den där lilla kompisen, han är så söt att jag ville äta upp honom! Det började förra året med att ena kusinen berättade för hela sin klass att vi skulle ha bakdag, och kompisen tyckte det lät så kul att han fråga om han fick vara med, och nu i år hade han tyckt det varit så kul förra året så han ville vara med igen! Han säger inte så mycket, men så söt när han står där med sin lilla kavel och bakar!

Efter maten blev det lite guitarhero, och alla vet vilken blygfis jag är när det kommer till det spelet, men jag har äntligen hittat min kumpan - moster, som lyckas vara på exakt samma nivå som jag! Så vi hade superkul och spelade dueller mot varandra tills det blev tedags. Jag måste meddela att jag blivit bättre och klarade flera flera låtar! :)
puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela