sexualupplysare och bokälskare

min julafton!

Publicerad 2008-12-25 00:08:33 i min vardag,

Ja, jag kan medge att den här julen blev bra, riktigt bra om man bara bortser från vissa småsaker. Men på det stora hela så var det supermysigt! När syrran+familj kom så blev det Kalle och sen Kan du Vissla Johanna, därefter massa massa mat, lite paus, ost och kex, lite paus, hjortronparfait! Däremellan massa choklad, godis, lussebullar och peppisar! Samt massa glögg i olika smaker och julmust :) mums! Tror min kropp har fått en riktigt fettchock idag :)
Och var det någon mer än jag som älskade Lasse Kronér? Jag tycker verkligen han var urkul, jag hoppas han får vara värd nästa år! Efter det här programmet har ni en som ska börja kika på Digeloo. Det är något mysigt över honom, tror det är hans jultomtesöta figur och hans göteborgska! Mmm, göteborg!!<3

Ska snart krypa ner i sängen, skriva ner massa överflödiga tanker och sen sova. Men först lite bilder på mina julisar jag fått idag!

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Dress Like a Princess

Publicerad 2008-12-25 09:21:57

:) Godmorgon gumman!

Postat av: Gynning

Publicerad 2008-12-25 11:21:43

Hoppas du får en fortsatt trevlig jul helg!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela