Mina bästa reatips!

Idag är det den stora dagen, då alla människor lämnar hemmen för att fynda och bränna julklappspengar. Men tycker du precis som jag att alla "tidningsmåsten" är överskattade och att Ebba von Sydow och Elin Kling är två töntiga modefreaks, ja då har du kommit rätt! Jag tänkte istället lista mina bästa tips på vad du egentligen ska kika efter ute på rean! ;)

  • Underkläder - i alla dess former! Det är här du gör dom riktiga fynden. Alla fina sett i siden, spets, fina färger och mönster, kan komma att vara på halva priset vilket gör det till det perfekta fyndet. Satsa på hela sett, basgrejer som menstrosor, mormorstrosor, spetstrosor och lite annat smått och gått!
  • Stayups, strumpeband och strumpebandshållare - supersnyggt, enkelt och man känner sig som en riktigt pingla så fort man tar på sig dessa plagg. Klä upp dig och överraska din partner, gåomkring och bara känn dig skitsnygg eller visa upp dig!
  • Sexleksaker - dildos, geishakulor, miss softy, analplugg, ja det finns ju hur mycket som helst att välja på. Så varför inte börja det nya året med en införskaffning av något nytt till byrålådan?!
  • Erotiska böcker - my favourite! Dessa har en tendens att kosta väldigt mycket, det är nästan alltid superfina bilder och tusen tips i varje, därav priset. Så leta efter tipsböcker, erotiska noveller eller dom med massa bilder i, riktiga kap!
  • Smått-och-gått - massageolja, chokladfärg, fjädrar, doftljus, ja allt sånt smått och gått som finns på små hyllor i sexbutikerna. Dessa små ting som kan verka futtiga - men som gör underverk i sängen!
  • Badleksaker - både den vibrerande ankan är en klar favvo, men jag tänkte mer på mysiga badbomber, oljor, badskum och annat mysigt som du och din älskling kan leka med i badet!

Dessa var mina bästa tips för vad jag föreslår att ni kikar efter på rean. Olika butiker att besöka är: Pom Pom Parlour, min absoluta favorit, har allt! HM, Lindex, Kappahl och Twilfit för undies i alla dess slag, här hittar man även allt under punkt 2! Utöver det så föreslår jag Lovestore, Afrodites Apotek och Pistill!  Så ut och trängs bland folk, njut om du frotteirist och överraska din älskade med dina nya reafynd! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

0 kommentarer