sexualupplysare och bokälskare

mindre socker - fräschare under!

Publicerad 2008-12-22 14:17:09 i Sex osv.,

Visste ni att om man som tjej äter alldeles för mycket godis och socker så påverkar det inte bara blodsockernivån negativt, utan man kan även få omysiga symptom därnere! Så om du känner att det kliar, svider eller är något annat konstigt och att det är inte är som vanligt, så kan det bero på att man ätit för mycket socker den senaste tiden!
Varför det är så har man inte kunnat konstatera ännu, men det är fördmodligen ett sätt för kroppen att säga ifrån eller dylikt. Så det är något man ska tänka på, att inte stoppa i sig allt för mycket socker då det påverkar ens allra bästa negativt, och det vill man ju inte! ;)

ps. givetvis ska man inte ta för givet att vartenda symptom beror på att man åt 15 snickers i helgen, utan så fort man upptäcker att något inte är som det ska, det kanske kliar, luktar, svider eller något annat - kontakta din skolsköterska eller ungdomsmottagning. Dessa finns runtom i stan och alla är alltid supertrevliga! Inget är pinsamt att fråga om där, precis som här :)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: AnneLi

Publicerad 2008-12-22 19:07:38

SV: Filmen var jätte bra och rolig faktiskt :) jag rekommenderar den!

Postat av: AnneLi

Publicerad 2008-12-22 19:07:39

SV: Filmen var jätte bra och rolig faktiskt :) jag rekommenderar den!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela