någon som är synsk?!

Det verkar visst vara fler än jag som utsett de bästa tipsen för vart man gör reakapen. Hittade nyss detta i min inkorg, så vad väntar ni på?! Det är bland annat i denna butik ni verkligen hittar den perfekta outfitten med bh, trosor, strumpebandshållare och stayups, ofta i en matchande serie! Lovely att klä på sig, och sen överraska sin älskade pojkvän/flickvän, kan inte bli annat än succé! ;)
ps. det kommer komma en liten men enkel skola i hur man klär på sig hela kittet utan att bli genomsvettig, förbannad, tomatröd och annat otrevligt. Kommer inom snar framtid!

puss puss//en lycklig caro<3
#1 - Söderlund

Har du missat bloggvärldens nya succé?Då tycker jag att du ska få upp ögonen för den nu. Robin Söderlund är en kille som nu kommit igång på riktigt med sitt skrivande. Jobbar vardagligen som journalist, men bloggar nu på fritiden ur sig allting mellan himmel och jord. Bloggen har ett enormt brett utbud och allt som oftast drar han även med läsarna i fråga med sig i sina texter och inlägg.Sexdiskussion - Väldigt vanligt, och intressantJa, detta med att "sex säljer", har väl alla hört någon gång? Det "värsta" med det hela, är kanske är att den klyschan stämmer, till fullo. Diskussioner om just sex är någonting som uppstår väldigt ofta i bloggen och det är även dessa inlägg som hamnar i "mest lästa"-listan. Inte så konstigt kanske?Står du för dina tankar och åsikter?Då är du just den typen av läsare som Söderlund nu söker. Bland det viktigare som finns där ute är att man kan stå för vad man tycker och tänker, även om det finns dem som ifrågasätter. Att stå rak i ryggen och säga ifrån i alla lägen - det är stort.Du är mer än hjärtligt välkommen!Om det skulle vara så att just du skulle få upp ögonen för Robin Söderlunds blogg så betyder det naturligtvis massor för bloggägaren i fråga och det gör verkligen skillnad. Har du inte tagit dig en titt, så ge hemsidan chansen.Vinn en VIP-plats till exklusiv bloggmiddag!Speciellt fram till den 20:e Januari är att du kan vinna en VIP-plats till en bloggmiddag där bland annat Blondinbella kommer att finnas närvarande. Företaget som Söderlunds blogg samarbetar med håller i middagen och det är nämligen samma företag som håller i Bellas blogg. Det kommer först att bli en exklusiv middag där du som ensam gäst kommer att få följa med Robin dit (alla bloggare inom företaget (cirka 45 stycken) kommer att finnas på plats med varsin VIP-gäst) och nu söker Robin sin.Kan det bli du?Gå in på bloggen, skrolla ner cirka fem inlägg för att läsa mer om hur du gör för att anmäla dig, eller klicka på fliken "viktigt" i huvudmenyn.Stort tack på förhand, och hoppas att du ska trivas!Xo xo´

Blogg.se