noll julkänsla!

Det är snart den 22 dec, vilket innebär att det är julafton om två dagar, och jag har noll julkänsla. När man var barn var hela november och december en enda stor julafton. Jag och syster såg när mamma gjorde iordning inför paketkalendern och väntan på Tomten blev lite mindre då vi fick lite paket då och då. Supermysigt!
Men nu, noll! Det finns ingen snö, det är knappt kallt och människorna är bara gnälliga för att julen aldrig kommer. Det enda som är lite mysigt är mörkret och alla tända ljus. Men jag vill ha mer jul, eller mer julkänsla.
Imorgon ska sista julisen inhandlas och därefter ska jag tillbringa dagarna med att slå in allt, lyssna sönder julskivorna och inbilla mig att snön faller ner i drivor utanför! Känner på mig att den här julaftonen kommer bli den bästa på länge<3

Nu ska jag se några avsnitt av Jul i Kapernaum, den gamla julkalendern från 95. Årets var så tråkig och grå att jag övergav den efter två avsnitt, då ser jag hellre en gammal klassiker som är mer julig :)



puss puss//en lycklig caro<3
2 kommentarer
AnneLi

SV: Hehe ja visst låna den, det är lungt :)

Ida

Jag har verkligen ingen julkänsla alls, känns skittrist... Är det för mycket begärt med lite snö nån gång? När man var liten var det ju snö varje jul...