Om sexställningar

Det som många par ofta gör fel eller snarare tänker fel när det kommer till just sexställningar är att allt ska vara så himla nytt och fräscht. Man skaffar böcker, letar bilder och blåser upp det hela. Visst är det alltid bra och roligt när man vill prova på något nytt och införskaffar inspiration till detta - det är jättebra! Men det som är mindre bra är när fokuset hamnar på att just hitta sexställningarna, man gör det till värsta grejen och blåser upp det för mycket. Då kan det lätt bli konstigt, stelt och obehagligt när man ska applicera det på verkligheten, något som är otroligt synd! För det är ju inte det man vill åstadkomma, utan man vill ju åstadkomma bra sex!
Sen är det bara att inse, människorna på bilderna är ofta sönderretuscherade, tränade och viga som gummi. Och att böckerna gärna får allt att se "hur enkelt som helst och orgasm på två min", så innebär inte det att det är sanningen och det är inte ofta det överrensstämmer med verkligheten!
Så istället för att gräma ihjäl er och oroa er över att ert sexliv inte är spännande nog och drunkna i sexställningar, prova en gammal klassiker och variera den så att den passar just dig och din älskling! Istället för att förgäves göra som på bilderna till "Den Tibetanska munken", så kör missionären men kanske med annat underlag eller vinkel! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

0 kommentarer