onsdag.

Är trött, känner mig lite som en björn som missat att gå i ide. Somnade runt 1 och vaknade igen vid halv 5 av älsklingen som kröp ner för att sova. Jag är nästintill övertygad att så fort ens sömn blir avbruten så är det nästintill bortkastad tid att fortsätta sova, man är ju ändå helt slutkörd resten av dagen... Nån som vet mer om ämnet?
Var endast två timmar försenad till HT, ber supermycket om ursäkt för det, men det där med tvätt är krångligt! (Ska köra min första maskin imorrn bitti, och ja det är nervöst!) Men det var riktigt mysigt och trevligt att träffa Emly o Malin igen, saknar dom jämt när vi inte hinner ses, minns inte ens sist vi hade HT-kväll, är det i någon annans öron det också låter fel? Vi hann iaf med de senaste uppdateringarna, lite shopping och lite planering :) saknar er<3

puss puss//en lycklig caro<3
1 kommentar
Anonym

jo vi ses alldelles för sällan. men det är ju ingen som tar tag i saker? haha alla prioriterar allt annan före varandra. jag tkr att det är jag som fixat ihop träffarna på senaste tid och alla har varit halvbra på att dyka upp. så om vi vill ses fixa ihop något !! =)