saw 5

Ja, den var exakt lika vidrig som jag hade förväntat mig, om inte värre. Jag är riktigt rädd för personerna bakom filmerna, för om dom har så pass bra fantasi att dom kommit på allt det här, ja då kan det väll ändå inte stå helt rätt till i huvudet på dom? Det blev jag, älskling, naddi, sanna och matte som gick, utöver det var det 7 andra i hela salongen så jag antar att vi var bland de sista i Stockholm att se denna filmpärla?
Utan att avslöja för mycket av filmen, ungefär som jag och Emly gjorde idag när vi diskturade den framför Malin som ej sett filmen... Så tänkte jag bara säga att för er som tycker om skräck och sett alla filmer innan så måste ni se denna! Den har verkligen allt, blod, mysterier, hoppa-högt-scener, förklaringar, tillbakablickar och en jävla massa annat som gör allt skitläskigt, inte bildligt utan mer psykologiskt! Det kryper in under skinnet och stannar där, och sådana filmer, dom är jävligt läskiga.




puss puss//en lycklig caro<3
1 kommentar
Ida

Jag såg den filmen igår, tyckte den var skitäcklig! Iaf i början med den där pendeln ,nee fy fan säger jag bara... Och snart kommer sexan också, så jag måste väl tvinga mig själv att se den också, haha;)