the winner takes it all!

Yes! Woho och Halleluja! Jag fick jobbet! Mötet som chefen ville ha tog ca 7 min, han gick igenom vad mina uppgifter skulle bli och sa att jag förmodligen börjar redan nästa vecka då dom behöver jobb och för att jag är bäst! Det sista kanske han inte sa, men jag såg det på honom att det var exakt vad han tänkte!
Ja herre gud, jag blev så lycklig att jag nästan började böla när vi stod där och pratade. Undrar egentligen hur mycket hormoner jag går och bär på i min lilla kropp... Jag börjar provjobba redan imorgon, det kommer pågå i två dagar och sen börjar jag, detta är då för att jag verkligen ska lära mig allt och få in rutinerna. Något som passar mig perfekt, här är det inga långa två veckor inte, utan snabbt och effektivt! :) ohh jag är så lycklig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. All ångest och magont är som bortblåst och jag är glad!

Det känns som när man burit en ryggsäck med 25kg packning i tre år, och äntligen får ta en fikapaus med varm choklad och massa godis, ni som varit scouter el vandrat vet hur underbar den känslan är. Man känner sig lätt som en fjäder och vill lämna marken :)

puss puss//en lycklig caro<3
2 kommentarer
josefine

grattis till jobbet gumman! vad är det för jobb? varför svarar du inte på mina sms för...!? nyfiken på vad som händer för dej :) puss!

Sophia

Ja det var grej-hojta det!

=)