vacker reklam

Är det någon mer än jag som blir sådär löjligt lycklig av att se Björn Borgs nya reklam med temat Love? För er som inte har sett den så handlar reklamen om ett bröllop och man tror först att det är ett vanligt par som gifter sig, men det visar sig sen att det är två manliga präster som trär ringarna på varandra och gifter sig! Så vackert att jag blir rörd varje gång jag ser reklamen. Det är så underbart vackert, först att det är två bögar som gifter sig och sen att dom båda är präster, nej det är så man blir tårögd!
Jag känner mig inte helt uppdaterad vad det gäller homobröllop, men jag har för mig att det senaste som gick igenom var att homopar fick gifta sig i kyrkan, och att de präster som ville fick viga. Min dröm är att en dag ska lagen vara helt rättvis och odiskriminerande, alla ska ha rätt att visa sin kärlek och gifta sig med den person den önskar. Homo, bi eller hetero ska inte spela någon roll, alla ska ha samma rättigheter att få vara med en man älskar!

True love is to beautiful to be hidden away!


puss puss//en lycklig caro<3
4 kommentarer
STYLE BY B'N

Ska försöka skriva så du förstår då! :)



När du ska skriva ett inlägg.. Så ser du själva "bilden" liten bild den man klickar på för att ladda upp en bild i bloggen.. Sen är det en liten nyckel du har två steg efter.. Den länkar! men först kopierar du själv länken sen kopierar du den igen.. så det är mörkt över den eller hur man ska säga.. sen klickar du på nyckeln & klistar in den där.. sen har du en länk! .. Vet inte om du förstod så mkt.. men :( haha..



HUGS!!!!

Angelica L

Yes det är från hennes bok ;)

Bakade tyvärr inte dem denna gången,men tyckte att bilden passade in.

Hoppas allt är bra med dig ??

Kram

STYLE BY B'N

<3

josefine

jag delar helt och fullt din åsikt! all kärlek är vacker. redan i åttan gjorde jag ett stort arbete med julia&romeo tema. men framsidan pryddes av två män och arbetet hette julian&romeo och handlade om deras kärlek.



johan thorsell, som var med i fame factory för en miljon år sen var min största bögidol där i åttan någon gång också. fick ett inramat foto med honom av mina kompisar och han sitter fortfarande uppsatt på min anslagstavla.