sexualupplysare och bokälskare

Vad fantiserar du om?!

Publicerad 2008-12-25 13:21:41 i Sex osv.,

Angående mitt lilla uppdrag, har inte fått överdrivet med respons. Men saken är den att jag vet att alla därute måste ha minst några favoritfantasier, så det enda ni behöver göra är att skriva ner en eller flera av dom och skicka till mig. Svårare än så är det inte ;) Det behöver som sagt inte vara en bibel, utan en sida räcker, så länge det finns detaljer och lite målande beskrivningar så fungerar det. MVG-svenska är inte nödvändigt, hellre en text med mycket detaljer och info än Strindbergs-wannabe men inget att bita i. Ni förstår hur jag menar va?!

Antingen kan ni skicka dom direkt till mig på fragacar0@hotmail.com eller så kan ni skicka dom direkt till Katerina Janouch på adressen Kjanouch@telia.com . Egentligen spelar det ingen roll vart ni skickar historierna, skickar ni via mig så kommer jag bara se era mailadresser, lägga allt i ett stort dokument innan jag vidarbefodrar det. Skickas det direkt till Katerina så är allt hon ser en mailadress. Så oavsett hur ni skickar det så kommer det aldrig komma ut vem som skrivit vad. Utan allt kommer att vara 100% anonymt! Den enda infon som behövs i brevet är åldern, utöver det ingenting. Namnen ändras och byts ut till något helt annat, så därmed helt anonymt!

Så vad väntar ni på, det är bara att börja skriva på din bästa sexuella fantasi! Och kom ihåg, det får handla om precis vad som helst, får gärna sticka ut och inget är konstigt, pinsamt, äckligt, skamligt ja inte vet jag. Alla fantasier är väldigt välkomna! Så börja fantisera, njut och skicka det sen till mig eller Katerina! ;)

ps. glömde skriva det förrut, men självklart får alla som varit med och bidragit med sin/sina fantasier en bok när den givits ut. Samt vill man vara med på Tack-sidan, så går det att ordna! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela