Vad fantiserar just du om?

Jag har tidigare nämnt lite kort om att något stort kommer att hända, och jag tänkte nu berätta om denna stora händelse, jag känner att jag inte kan hålla mig mer ändå! Det är nämligen så att jag har fått den stora äran att hjälpa Katerina Janouch inför hennes kommande bok. Ja, lilla jag har fått den stora uppgiften som resarcher och ska hjälpa henne att samla in en hel del fakta till boken. Och det är inte vilken fakta som helst, nej nej, utan det är berättelser från kvinnor, tjejer, damer och flickor i alla åldrar. Boken ska handla om kvinnors sexuella fantasier - och det är här Ni kommer in i bilden. Självklart vill jag ju att så många som möjligt av mina läsare är med och berättar om just sina fantasier... ;)

Så känner du att du vill vara med och medverka i boken och berätta om din sexuella fantasi? Det kan vara allt från det du tänker på när du onanerar, något du fantiserar om att göra med din partner eller något du bara tycker skulle vara sexigt, romantiskt eller hett om just det hände dig!  ;)

Du som berättar är helt anonym, det kommer aldrig kunna komma ut vem som skrev vad, så det är inget man behöver oroa sig för. Det enda som behövs är ålder, för att på så sätt se om det kanske är något visst mönster generationsmässigt eller liknande. Berättelserna kan vara allt från en halv a4 till flera sidor långa, det enda som behövs är mycket detaljer, gärna målande beskrivet! Det behöver inte vara mvg-svenska och finaste grammatiken, det viktigaste är snarare att berättelsen skrivs ner och att den inte består av tre meningar: "Jag träffa en snygg kille, han var kåt och jag var kåt och sen hade vi sex."
Utan det ska snarare vara mer som en berättelse, eller novell och gärna mycket detaljer. Sen är det viktigt att poängtera att det kan handla om exakt vad som helst, det får gärna sticka ut och det är inget som kommer kunna spåras på något sätt. Allt är som sagt anonymt, så ingen behöver vara rädd för att inte våga skriva vad den fantiserar om!

Så är du intresserad av att medverka i boken? Såklart du är! ;) Vill du veta mer, har några frågor eller om du redan har ett färdigt bidrag, skicka allt till min mail fragacar0@hotmail.com ! På detta sätt kan ni vara helt säkra att det blir helt anonymt, då jag vidarbefogar det till Katerina. Ni kan även skicka era berättelser direkt till henne på kjanouch@telia.com

Puss puss//en lycklig caro<3

#1 - Bella

Tack så mycket. Visst passar den till JUlen? :DJag har köpt min på siba.. Ur snygga finns det där!

#2 - STYLE BY B'N

haha absolut! ;) han lär kyssa dig i tusen då!!!HUGSSS

#3 - Elsa

sv : ingen aning, för länge sin från H"M tror jag..!<3