sexualupplysare och bokälskare

Jag ska bli sexolog!

Publicerad 2008-07-21 22:45:49 i Sex osv.,

Nu har jag bestämt mig, på riktigt! Tanken har väll funnits i mitt lilla huvud ett tag nu, vet inte riktigt när jag kom det, men det var väll någon gång förra året, jag har alltid haft ett intresse för det, kanske lite mer än alla andra kåta tonåringar. I flera år har jag nu plöjt alla tidningar, artiklar och böcker som har med ämnet att göra. Det finns inget bättre än att lära sig något nytt inom ämnet, och jag verkligen älskar att få dela med mig av min kunskap till mina kära vänner + alla som vill lyssna! Och nu har jag äntligen, verkligen och på riktigt bestämt mig - jag ska bli sexolog!

Så jag är ledsen att säga mamma -  jag kommer inte bli någon kock, pappa - jag kommer inte bli någon jurist som kämpar för kvinnors rätt el dylikt, syster - jag kommer inte hoppa på någon onödig linje som jag ändå kommer ångra. Men jag kan därmed glädja med att jag har bestämt mig för vad jag vill bli! Även om ni inte riktigt tror på det, så är det exakt vad jag ska bli, och jag ska göra allt för att nå mitt mål! Visst, bokbranschen lockar väll, men den kommer ju finnas kvar. Det är ju inte så att folk kommer sluta skriva böcker, och folk kommer inte sluta läsa böcker bara för att jag inte hoppar in i branschen på direkten! Dessutom är min tanke ändå att kombinera dessa två på ett eller annat sätt!

Det känns helt underbart, nu har jag äntligen ett stort mål i mitt liv att följa, hur det ska gå till det får liksom lösa sig på vägen. Jag har redan varit kontakt med tre av Sveriges största personer inom området, deras autografer har sin hedersplats precis över sängen! Jag har bokhyllan full med böcker om allt mellan himmel och jord som har med sex, kärlek, relationer, erotik, lexicon, skönlitteratur, instruktionsböcker och massa massa mer. Kan stolt säga att jag har mer VNDP-böcker än något bibliotek jag varit på i Sthlm, och min lilla samling bara växer och växer!

Så nu är det jag som på riktigt ska ta tag i mitt mål, maila, ringa och få tag på de stora inom branschen, få tips och råd på vad jag ska göra och sen är det bara att köra på! Jag är så sjukt taggad så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Jag vet verkligen att det är Sexolog jag vill bli, det är inte bara en idé jag fått för mig, utan det är min framtid!

Jag vill påverka samhället i en riktigt framåt. Jag vill väcka folk ur deras heternormativa tankebanor. Jag vill utveckla samhällets syn på HBT-frågor. Jag vill införa bättre lagar som gör livet lättare och bättre. Jag vill radera ut ordet heteronormen. Jag vill upplysa ungdomar i sexuallfrågor och sjukdomar. Jag vill göra denna värld till ett ställe där alla, oavsett ålder, kön, sexuell läggning, hudfärg, etnicitet m.m ska kunna känna sig trygg, säker och lycklig!

Jag har mitt mål, jag har mina drömmar - nu är det bara dags att få dom att slå in!Sveriges blivande i särklass bästa sexolog!

puss puss// blivande sexologen caro<3

Kommentarer

Postat av: Danne

Publicerad 2008-07-21 23:02:25

"Jag vill göra denna värld till ett ställe där alla, oavsett ålder, kön, sexuell läggning, hudfärg, etnicitet m.m ska kunna känna sig trygg, säker och lycklig!"oj oj, inga små mål du sätter upp direkt. införa lagar skrev du också:P men kul att du besämt dig! ungdomarna idag behöver få lite extra upplysning. go for it girl;)

Postat av: caro

Publicerad 2008-07-21 23:40:02

Tack tack! Japp, jag har många och höga mål, men det måste man ju har för att komma någonstans här i världen! Eller hur?! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela